Категорії



Інформація

Новий підіймальний механізм AVENTOS HKi

Published : 2024-03-18 14:06:46
Categories : Новини

Новий підіймальний механізм AVENTOS HKi

Краса зовні, сила всередині

Нова серія AVENTOS дозволяє відмовитись від вже звичних заглушок на силові механізми. Тепер нема необхідності підбирати колір заглушки до матеріала корпуса меблів. Вся увага має належати речам, що зберігаються всередині шафи. Деталей механізму при закритому фасаді зовсім не видно, навіть якщо фасад скляний, лише при відчиненні фасаду стає видно дуже тонку і елегантну частину силового механізма в кольорі чорний онікс.

Свобода для дизайну

Асортимент силових механізмів забезпечує вирішення різноманітних задач в виробництві меблів, а його потужність дозволяє використовувати навіть фасади вагою до 18 кг, що до максимальної висоти і ширини фасаду, то вони можуть складати до 600 мм заввишки, та до 1800 мм завширшки. При чому неважливо, який матеріал для фасадів ви виберете - дерево, МДФ, скло з вузькими або широкими алюмінієвим профілем, камінь, кераміка, HPL. Завдяки технології відкривання TIP-ON, фасад відкриється від легкого натискання, тому ручки більше не знадобляться. Або якщо в пріоритеті м’яка амортизація під час закривання фасада, варто обрати технологію руху Blumotion.

Інтегрований підіймальний механізм

Завдяки компактній та вузькій конструкції механізму AVENTOS HKi, його можна повністю інтегрувати у боковину корпусу, це дозволить максимально ефективно використати простір у меблях.

Ознайомитись і придбати AVENTOS HKi та інші вироби Ви можете в компанії Віда Люкс, за адресою: м. Київ, пр-т Академіка Палладіна, 60, або в нашому інтернет-магазині

.