Категорії



Інформація

myLEGRABOX special edition

Published : 2024-03-18 14:03:23
Categories : Новини

myLEGRABOX special edition

Виключна елегантність, поєднання фактур і кольорів

myLEGRABOX з чорним фактурним карбоновим покриттям «Carbon Look» -це дійсно прояв особистості. В інтер'єрах його можна легко поєднувати з деревом, камінням, металом, шкірою та склом. «Carbon Look» підійде не тільки для сучасного міського помешкання, а й елегантно впишеться в інтер’єр стильного будинку в оточенні живої природи.

Характерна унікальність

Сучасні тенденції дозволяють створювати ексклюзивні інтер'єри не керуючись правилами. Дедалі більше в інтер’єрах переважають не нові поліровані поверхні, а штучно зістарені або навіть дещо грубі поверхні як цегла, бетон, іржа. Боковини шухляд в покритті «Noble Rust» кольору насиченої іржі нададуть меблям особливого вінтажного та одночасно екстра сучасного вигляду.

myLEGRABOX від компанії BLUM - це інноваційне рішення з вражаючим дизайном, що дозволяє створити сучасні та елегантні меблі для будь-якого інтер'єру.

Ознайомитись і придбати свій LEGRABOX та іншу фурнітуру Ви можете в просторому офісі компанії Віда Люкс, за адресою: м. Київ, пр-т Академіка Палладіна, 60, або в нашому інтернет-магазині