Категорії



Інформація

Нові шухляди MERIVOBOX

Published : 2024-03-06 15:59:00
Categories : Новини

Нові шухляди MERIVOBOX

Нова платформа

MERIVOBOX – це не просто нова шухляда, а ціла сучасна платформа для реалізації ваших ідей. Не зважаючи на досить не велику кількість складових деталей ця система дозволяє створити величезний асортимент різноманітних шухляд.

Надійна основа

В основі платформи лежать новітні L-подібні напрямні. Завдяки такій формі висувна система надзвичайно стабільна навіть при значних динамічних навантаженнях 40 кг або 70 кг, в залежності від потреби. Зносостійкі та високоякісні пластикові валики, якими обладнана напрямна, забезпечують легкий і синхронний рух шухляд. Всі напрямні обладнані амортизацією Blumotion, та додатково можуть бути обладнані і модулями TIP-ON, або взагалі відкриватись від електропривода SERVO-DRIVE. Забезпечити синхронність руху напрямних на широких шухлядах допоможе боковий стабілізатор яким можна додатково обладнати напрямні.

Сучасний дизайн

Прямі лінії і виразні форми – ось основні риси які вирізняють MERIVOBOX. Всі видимі елементи шухляди виконані в металі, а переходи між елементами ретельно приховані і вся шухляда виглядає одним цілим. Акцентна лінія на зовнішній стороні шухляди ефектно переломлює світло і притягує погляд. Що до внутрішньої сторони царги, то вона пряма, що дає змогу з легкістю підібрати роздільники.

Універсальність

Завдяки своїй універсальності MERIVOBOX буде гармонійно виглядати як в кухні, так і в вітальні, або навіть у ванній кімнаті. Три кольори в яких представлені шухляди – Оріон, Індіум сірий і Шовк білий дозволять створити неповторні інтер’єри.

Ознайомитись і придбати свій MERIVOBOX та інші вироби Ви можете в компанії Віда Люкс, за адресою: м. Київ, пр-т Академіка Палладіна, 60, або в нашому інтернет-магазині