Категорії



Інформація

Оновлення в лінійці TANDEM

Published : 2024-03-06 17:07:35
Categories : Новини

Оновлення в лінійці TANDEM

Напрямні прихованого монтажу TANDEM від BLUM вже давно себе зарекомендували як універсальне і надійне рішення для Ваших меблів з дерев'яними шухлядами. Завдяки широкій розмірній лінійці і різним технологіям руху, ці напрямні застосовуються як в комерційних проектах, так і в приватних меблях.

Та компанія BLUM не стоїть на місці і завжди вдосконалює навіть здавалося б вже досконалі вироби. Нещодавно вся лінійка TANDEM була переведена на товщину боковини від 17 до 19 мм завтовшки, що дало змогу позбавитись зайвого фрезерування.

Наразі чергового вдосконалення торкнулись напрямні TANDEM TIP-ON, в ході чого механізм TIP-ON став інтегрований в напрямну. Вже не треба купувати окремо напрямну, модуль і тригер TIP-ON, все необхідне вже знаходиться в напрямній і готове до застосування. Вал синхронізації теж зазнав значних змін, він став пластиковий і овальної форми, що позбавило необхідності використовувати шестерні. Незмінною лишилась якість і надійність.

Ознайомитись і придбати напрямні прихованого монтажу TANDEM та інші вироби Ви можете в компанії Віда Люкс, за адресою: м. Київ, пр-т Академіка Палладіна, 60, або в нашому інтернет-магазині