Категорії



Інформація

Перша розсувна система від Blum - REVEGO

Published : 2024-03-18 14:11:39
Categories : Новини

Перша розсувна система від Blum - REVEGO



Система розсувних дверей для нових концепцій простору

Нова категорія виробів, яка надихає і надає необмежені можливості для створення багатофункціональних просторів. За допомогою унікальної системи розсувних дверей REVEGO можна відкрити або приховати цілі житлові зони. При чому, зовсім неважливо який варіант дверей Ви оберете, одинарний чи подвійний, адже обидва типи дверей ховаються у вузьку нішу (кишеню).

Коли двері REVEGO закриті, бічні ніші (кишені) та внутрішні меблі повністю приховані, але в будь-який момент Ви можете легким дотиком швидко відкрити потрібний вам простір, а після використання, знову його приховати.



Унікальний дизайн і широкий асортимент

Різноманітність асортименту REVEGO відкриває нові можливості для дизайну меблів або навіть цілих інтер’єрів. REVEGO uno і REVEGO duo за потреби можна комбінувати, але вони також добре працюють і окремо одна від одної. Залежно від комплектації, допустима висота фасадів від 1800 мм до 2980 мм, що забезпечує гнучкість встановлення цієї системи. REVEGO надихає на новий підхід до планування простору та виготовлення меблів для створення кращої якості життя.

Система REVEGO доступна для встановлення в конструкціях як з цоколем, так і без нього.

REVEGO – це першокласна якість і комфорт, які ви звикли очікувати від Blum. Завдяки технології TIP-ON фасади відкриваються одним натисканням, ніяких ручок більше не потрібно. Закрити фасади та знов приховати меблі так само просто, достатньо легкого натиснення на сховані в кишені фасади щоб вони самостійно закрились залишиться лише зафіксувати їх.



Легке проектування і монтаж

Для проектування системи слід використовувати спеціальні програми-конфігуратори від компанії Blum. З їх допомогою ви уникнете помилок і одразу отримаєте необхідні для виробництва файли з розмірами деталей та присадкою. Стандартизована ширина дверної кишені суттєво полегшує проектування системи. Незалежно від того, чи використовується система для одинарних дверей (uno). чи система для подвійних дверей (duo), REVEGO швидко інтегруватися в кухню чи інші меблеві системи.

Завдяки тому що всі необхідні компоненти інтегровані в добре продуману компактну кишеню, більше не потрібно транспортувати окремі деталі і збирати меблі вдома у замовника. Конструкцію можна попередньо змонтувати у виробничих приміщеннях, а вже потім лише доставити і встановити.

Ознайомитись і придбати розсувну систему REVEGO та інші вироби Ви можете в компанії Віда Люкс, за адресою: м. Київ, пр-т Академіка Палладіна, 60, або в нашому інтернет-магазині