Категорії



Інформація

SPACE TWIN

Published : 2021-01-14 16:50:07
Categories : Функціональні конструкції шафок

SPACE TWIN

Асортимент .... Інформація з каталогу Blum

Навіть невеликий простір на кухні можна використати максимально ефективно. Один комплект напрямних, встановлений по діагоналі – і отримуємо рішення для додаткового корисного простору. Головне, без жодних компромісів із стабільністю та якістю руху. У такій шафці ідеально розмістити приладдя для приготування їжі, наприклад, дошки для нарізання, спеції, дека, а також пляшки.

Бездоганна якість руху від Blum
Навіть для вузьких корпусів є рішення з нашою надійною фурнітурою. Шухляди висуваються без зайвих зусиль, плавно ковзають, м’яко й тихо засуваються із системою амортизації BLUMOTION. Все це запорука високої якості руху. Шухляди повного висування дають змогу легко дістати речі навіть із найвіддаленіших кутів.

Максимальне навантаження і висока стабільність
Напрямні, розташовані по діагоналі, гарантують високу бокову стабільність та навантаження 20 кг на обидві шухляди.

Єдиний дизайн
Ті ж висувні системи, що й в інших шухлядах на кухні – TANDEMBOX, LEGRABOX або ж TANDEM чи MOVENTO – дають змогу дотримати єдиного дизайну меблів.

Розмаїті можливості
Функціональне рішення для вузьких корпусів можна реалізувати зі всіма висувними системами Blum, які легко монтувати та регулювати. Використовуйте шухляди TANDEMBOX чи LEGRABOX, а також напрямні TANDEM або MOVENTO.